четвъртък, 17 януари 2013 г.

Защита от сърдечни заболявания с Демир Бозан


Чаят Демир бозан може да предпази сърцето ви от инфаркт

Според статистиката - българите са най-засегнатия народ от сърдечно-съдови заболявания: инфаркт и инфаркт на миокарда. За жалост, това се дължи на неправилния начин на живот, лошите хранителни навици, както и на наднорменото тегло.

Дори след прекаран инфаркт повечето българи нямат навика да правят необходимата профилактика, която да пази сърцето им. Много скоро се стига до последствия за целия организъм. Как да се предпазвате?

Лекарите са единодушни: нужна е сериозна защита и профилактика. Специалистите препоръчват чудесно средство за пострадалите от инфаркт - това е известният билков чай Демир Бозан. С какво този продукт е по-различен?

Чаят води началото си от Анадола, но има патент и сертификат за качество в България. Слави се е прекрасен подбор от билки - 6 на брой, които са незаменими в профилактиката и защитата на сърдечно-съдовата система. Те действат така, че прекаралият инфаркт, се възстановява много по-бързо, а ако има смущения в сърдечно съдовата система, чаят предпазва от сериозни заболявания. 

Процесите на защита и възстановяване са изключително бързи. Лекарите препоръчват чай Демир Бозан да се пие по три пъти всеки ден. Отварата се прави, като се запарват билките за 15 минути. Човек приема чая винаги преди ядене.

Предпазването на сърцето с Демир Бозан отдавна е доказало своите преимущества пред други продукти. Освен че пази и възстановява сърдечно-съдовата система, билковият чай помага и защитава целия организъм: дава бодрост, пази от инфекции, прави очистване на натрупалите се в тялото токсини.

За да пазите себе си и близките си- изпробвайте силата на Демир Бозан. Всеки знае, че сърцето е деликатен орган, а ако го обичате- трябва да му създадете силна защита. Демир Бозан е вашият незаменим помощник.

Важно: Получихме информация за зачестили фалшификации на Демир бозан. Искаме да уведомим своите читатели, че единственият Демир бозан, който със сигурност е безопасен за вашето здраве, който има разрешение от Агенцията по храните, се предлага на официалния сайт www.demirbozan.com. Там има посочени и места, на които можете да отидете, да разгледате кутията, да прочетете указанията и съдържанието и след като се консултирате с компетентни служители, да си го закупите. Ако го поръчвате от някъде другаде, отговорността си е ваша.

1 коментар: