вторник, 22 август 2017 г.

Преборих неврозата с Демир Бозан. Моето лечение на паническо разстройство

Пия от бая време с успех билковата комбинация, като с нея си лекувах страхова невроза. 

Вземах Демир Бозан заради страховата невроза, която имам. Настойката ме кара да се чувствам значително много по-добре отпреди и вече не съм така притеснен и уплашен както по-рано. 

Преди ми беше много трудно да излизам от вкъщи. Навън се чувствах ужасен, уплашен, получавах пристъпи на паника и трябваше незабавно да се прибера. Наложеше ли се да свърша нещо, винаги пътувах поне с двама приятели и с кола. Тълпите и автобусите ме ужасяваха.

По молба на близките ми се срещнах с един познат психолог, който ми препоръча билковата комбинация Демир Бозан. Откакто я пия, вече не съм толкова неспокоен и нервен и най-вече успях да преодолея неврозата си. Близо месец пиех по три пъти без прекъсване на ден настойка от Демир Бозан.

Всеки ден чаят малко по малко ме отпускаше и се чувствах малко по-добре от него. Не знам как точно действа, но с билките напълно успях да се преборя с неврозата. Започнах да се отварям към света, да излизам навън и малко по малко преодолях ужаса си от външния свят.

Билковата комбинация Демир Бозан сякаш прочисти организма ми от всички страхове и фобии. Вече се нося и се чувствам много по-силен и спокоен отпреди. И най-вече отново се радвам на живота и живея пълноценно.

Пламен Стайков от Хасково

Няма коментари:

Публикуване на коментар