четвъртък, 24 март 2011 г.

Демир Бозан помага и при косопад

демир бозан при косопадСледващият път, когато започнете да губите косата си, помислете за ролята на стреса във вашия живот. Припомнете се какво ви се е случило преди два, три месеца и сигурно ще се сетите за някакво стресово изживяване.
За по-добра илюстрация на стресовия косопад ще ви разкажа една истинска история, в която главен герой е Демир Бозан и едно чаровно момиче Елена.
Елена винаги е била много привлекателно момиче. По време на следването си Елена започва и почасова работа, за да са набави нужните и средства за преживяване в столицата. Елена учи и работи яко. За съжаление нещата се влошават,когато Елена започва връзка с мъж, която нещастно приключва след година и половина.
Тя изведнъж се оказва с разбито сърце, преуморена от работа и учене. Стресът обсебва живота на Елена. Тя започва да забелязва коса по възглавницата си повече от нормалното. Така постепенно Елена се сдоби с оголено петно на скалпа си колкото монета от един лев.
Елена успява да реши проблема със стреса и косопада с тримесечен курс с Демир Бозан.
Демир Бозан е доказал своето действие срещу косопад, предизвикан от стрес и нервно напрежение. Това го доказва не само историята на Елена, а и множеството отзиви на хора, използвали Билковата комбинация Демир Бозан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар