сряда, 23 март 2011 г.

Демир Бозан при анемия

демир бозан при анемияАко сте анемични, Демир Бозан идва на помощ.

Какво представлява анемията? Анемията е болест, при която в кръвта има намалено количество червени кръвни телца. Тя може да се дължи на различни причини. Едната е след обилна кръвозагуба. Друга причина може да бъде недостатъчното производство на червени кръвни телца или тяхното повишено разрушаване.

Външните признаци на анемията обикновено са отпадналост, главоболие или дори виене на свят. При по-тежки случаи на анемия е възможно и усещане на задушаване и сърцебиене.

Има и пациенти, които установяват, че страдат от анемия при профилактични прегледи т.е. те нямат никакви външни белези на болестта.

Най-често срещаната форма на анемия е желязо дефицитната, която засяга предимно жените. Обикновено в такива случаи лекарите предписват медикаменти, обогатени с желязо или комплекс от витамини.

Ако не желаете да приемате лекарства, можете да използвате билки. Демир Бозан е билкова комбинация, която е много ефикасна при анемия. Тя действа пречистващо на кръвта. Пречиствайки кръвта Демир Бозан ще доведе до увеличаване на производството на еритроцити от вашия организъм. Освен това той бързо ще облекчи и симптомите на анемията: умора, главоболие и виене на свят, защото той тонизира целия ви организъм.

Така Демир Бозан ще „атакува” организма ви по всички флангове и бързо ще се справи с анемията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар